AYDIN / KÖŞK - Adnan Menderes İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında okulumuz 3-D sınıfı öğrencileri Elif İkra EFE ve İbrahim Eymen BODUR öğretmenleri ile birlikte İlçe Jandarma Komutanımız sayın Akan ŞAHİN' i makamında ziyaret etmiştir. Ayrıca 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle ilçemizde yapılan resim, şiir, akıl ve zeka oyunları yarışmalarında derece alan öğrencilerimize ödülleri kaymakamımız sayın Tuğba POLAT, belediye başkanımız sayın Nuri GÜLER VE İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Selim KARATAŞ tarafından verilmiştir.

Şbt

Bu yıl 6. düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları İlçe Turnuvasına okulumuzu temsil eden öğrencilerimizden Mangala oyununda Mesut Ege ADIYAMAN (4-A) ilçe birincisi,Ulaş YOLDAŞ(2-D) ilçe ikincisi; Q-Bitz oyununda Elif ERDOĞDU (4-B) ilçe ikincisi;Küre oyununda Betül Gökçe YILMAZ (4-A) ilçe üçüncüsü; Pentago oyununda Musa DURAK (4-A) ilçe üçüncüsü; Equilibrio oyununda Defne HEREKÇİ (2-D) ilçe ikincisi olarak derece elde etmişlerdir.

Şbt

"En iyi narkotik polisi: Anne" projesi kapsamında çocukların ve gençlerin uyuşturucu kullanımının önüne geçme konusunda anne duyarlılığından faydalanmak amacıyla yürütülen projede gerek farkındalık oluşturma, gerekse de bilinçlendirme çalışmaları için NARKO-REHBER Polis Memuru Nilay EVREN ve Polis Memuru Rıdvan EROĞLU'na ve seminere katılım sağlayan değerli velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Geçici olarak kullanmakta olduğumuz okul binamızın konferans salonu daha iyi bir eğitim ortamı sunabilmek için yenilenerek öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur. Desteğini esirgemeyen velilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Ock

Yapımına başlanan okul binamızın inşaat çalışmaları hakkında bilgi almak için İl Milli Eğitim Müdürümüz Süleyman EKİCİ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Selim KARATAŞ inşaat alanında incelemelerde bulunmuşlardır. Gerçekleştirilen ziyarette yetkililer çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini, inşaatın kısa süre içinde bitirileceğini ifade etmişlerdir.

Ekm

12 Ekim Perşembe günü saat 13:00-14:35 arası okulumuzun tüm öğrencilerine yönelik olarak çok amaçlı salonda Sihirbazlık Gösterisi yapıldı. Gösteriye öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdikleri ve gösteriyi oldukça ilgi çekici buldukları görüldü. Gösteriye katkı sağlayan öğrencilerimize ve öğretmenimiz Şirvan YILMAZ'a teşekkür ederiz.

Ekm

Günümüzde en çok merak edilen konulardan biri olan Uzayda Neler var? konusu etkinlik ve görsellerle desteklenerek öğrencilerimize aktarıldı. Öğrencilerimiz hem keyifli vakit geçirdiler hem de yeni bilgiler edindiler. Emeklerinden dolayı Anasınıfı B şubesi öğretmenimiz Esengül ER'e teşekkür ederiz.

Ekm

Anasınıfı B şubesi öğrencileriniz Turşu kurma etkinliği yaparak hem eğlendiler hem de turşu yapmanın püf noktalarını öğrendiler. Emeği geçen öğretmenimiz Esengül ER'e teşekkür ederiz.

Ekm

4 Ekim Dünya hayvanları koruma günü kapsamında Anasınıfı B öğrencileri hayvanların ulaşabilecekleri noktalara mama bırakarak duyarlılıklarını gösterdiler. Öğrencilerimize ve Anasınıfı B şubesi öğretmenimiz Esengül ER'e teşekkür ederiz.

Ekm

Anasinıfi B şubesi yaparak yaşayarak renklerden kırmızıyı öğrendiler. Öğretmenimiz Esengül ER'e teşekkür ederiz.

Ekm

Miniklerimiz ilk heyecan dolu eğitim öğretim yılına adım attılar. Sağlıklı,mutlu,huzur dolu bir yıl olması dileğiyle...

Eyl

Mevlid kandili dolayısıyla okulumuzu ziyaret ederek iyi dilek ve temennilerde bulunan İlçe Müftümüz Sayın Nuri İLKATMIŞ'A gösterdikleri nezaketten dolayı teşekkür ederiz.

Eyl

Okul Rehberlik öğretmenlerimiz Başak DEMEN ERTEKİN ve Şule KUTLU tarafından 8.09.2023 Cuma günü saat 11.00 'da öğretmenlerimize Eğitim Ortamlarında Dijitalleşmenin Sosyal ve Psikolojik Etkileri konulu seminer düzenlendi. Seminere katılan öğretmenlerimizin konuya ilgilerinin olduğu görüldü. Katılan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı uyum haftası kapsamında okulumuzun Rehberlik Öğretmenleri Şule KUTLU ve Başak DEMEN ERTEKİN tarafından 1. sınıfa başlayan öğrencilerimizin velilerine yönelik bilgilendirme çalışması yapıldı. Veliler ile işbirliği içinde olmanın önemi vurgulanarak Rehberlik Servisinden yararlanabilecekleri hatırlatıldı.